Ochrana osobních údajů

Jak webová stránka Pražský inovační institut pracuje s osobními údaji a se soubory cookies.

Ochrana osobních údajů

Obecné nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR)
GDPR je novou ucelenou právní úpravou ochrany osobních údajů. Pražský inovační institut stejně jako všichni ostatní správci a zpracovatelé osobních údajů je povinen se tímto nařízením řídit. Cílem právní úpravy GDPR je ochrana subjektů údajů před neoprávněných zacházením s jejich osobními údaji, a to včetně umožnění větší kontroly nad tím, co se s jejich osobními údaji děje.

Kdo je správcem osobních údajů?
Správcem osobních údajů je Pražský inovační institut, z. ú., Mariánské náměstí 2/2, Staré Město, 110 00 Praha 1, IČO: 08874883, Spisová značka U 854 vedená u Městského soudu v Praze. Dále také jen Správce nebo Pražský inovační institut. Správce při zpracování osobních údajů dodržuje povinnosti stanovené právními předpisy, zejména zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a obecným nařízením Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR).

Uchovávání vašich údajů
Osobní údaje (e-mailová adresy) budou zpracovávány Pražským inovačním institutem ode dne poskytnutí a budou vymazány po pěti letech nebo při odhlášení z odběru newsletteru.

Změna vaší e-mailové adresy
Pro potřeby zasílání newsletteru Pii potřebujeme Vaši e-mailovou adresu. Pokud ji chcete změnit, napište na info@prazskyinovacniinstitut.cz.

Vyřazení e-mailové adresy z odběru newsletteru
Vždy máte možnost rozhodnout se, zda si přejete dostávat naše informace do newsletteru. V případě, že již nemáte o zasílání newsletteru zájem, jednoduchým oznámením prostřednictvím e-mailu s vaším jménem a e-mailovou adresou požádejte o vyřazení z naší databáze nebo klikněte na “Odhlásit se z odběru novinek” v patičce každého čísla newsletteru Pražského inovačního institutu. Bude vám okamžitě vyhověno.

Cookies a jak je používáme

Informace o použití cookies na webových stránkách Pražského inovačního institutu
Tyto webové stránky využívající pro personalizaci webu a jeho pohodlnější procházení soubory cookies.

Co jsou soubory cookies a k čemu se používají?
Cookies jsou malé datové soubory, které navštívená stránka odešle do prohlížeče a které umožňují zaznamenat informace o vaší návštěvě webové stránky, takže při další návštěvě tyto údaje nemusíte opakovaně zadávat. Soubory cookies lze také používat k zobrazování tzv. behaviorálně cílené online inzerce, tedy k zobrazování pouze takové reklamy, která je relevantní pro daného konkrétního uživatele, aniž by ten byl obtěžován reklamou, která ho nezajímá. Cookies nelze použít pro zjištění totožnosti návštěvníků stránek.

Jaké cookies jsou na našem webu použity?
Cookies na našich stránkách jsou cookies třetích stran související s implementací některých prvků do webových stránek, bez nichž by tyto prvky většinou ani nemohly fungovat. Jedná se např. o Google a jeho Google Analytics (statistiky a informace o pohybu návštěvníků na webu), MailChimp (sběr kontaktů pro rozesílku newsletterů). Tyto cookies jsou řízeny třetími stranami a my nemáme přístup k zápisu těchto údajů. Naopak máme přístup k některým ukládaným údajům v rámci deklarovaných funkcionalit jednotlivých cookies.

Lze použití cookies odmítnout?
Standardní webové prohlížeče, jako jsou Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera a další, umožňují správu souborů cookies, v prohlížeči lze cookies mazat, zcela zakázat, či povolit jen pro některé stránky.

V Praze, 18. října 2020, Pražský inovační institut, z. ú.

Tento web používá ke správnému fungování soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Zavřít Více informací